Sulje
Sulje
Sulje

Vakuuta edullisemmin

 

Maksatko liian paljon yrityksesi vakuutuksista? Oletko kokenut ikävän yllätyksen ja saanut liian pienen vakuutuskorvauksen tai jäänyt kokonaan ilman korvausta?

Kaikki haluavat edullisen ja kattavan vakuutusturvan! Haluatko sinäkin yrityksellesi hinta-laatusuhteeltaan parhaat tarjolla olevat vakuutukset?

Ratkaisu tähän on vakuutusten kilpailutus vakuutusmeklarin avulla. Anna asiantuntijan tehdä työ puolestasi - säästä aikaa, vaivaa, rahaa ja varmista, että vakuutusturvasi on ajan tasalla.

 

Lue lisää

Olemme vakuutusmeklariyritys ja toimimme puolueettomana ja vakuutusyhtiöistä riippumattomana vakuutusalan asiantuntijana. Välitämme vakuutuksia kaikkiin kotimaisiin ja myös ulkomaisiin vakuutusyhtiöihin.

Haluamme tehdä asiakkaillemme vakuutusratkaisuja, joissa on kattava vakuutusturva järkevällä hinnalla. Jos haluat yrityksesi vakuutuksille oikean hinta- ja turvatason – Tervetuloa asiakkaaksemme.

 

Sijoita turvallisemmin

 

Pidätkö säästösi matalakorkoisilla pankkitileillä ja inflaatio syö vähäisenkin korkotuoton? Oletko jo sijoittanut osakkeisiin tai rahastoihin mutta pelkäät osakekurssien laskua?

Kaikki haluavat korkeaa tuottoa mutta kukaan ei pidä riskeistä! Haluatko sinäkin säästöillesi parempaa tuottoa ja turvallisuutta?

Ratkaisu tähän on pääomaturvattu sijoittaminen. Voit saada korkeaa tuottoa ja sijoituksesi on myös samalla suojattu osakemarkkinoiden laskulta. Sijoita pääomaturvatusti - ilman tarpeettomia riskejä.

 

Lue lisää

Olemme erikoistuneet pääomaturvattuun sijoittamiseen. Tukenamme on joukko yhteistyökumppaneita, joiden neuvotteluvoima näkyy sijoitusratkaisujen hyvissä ehdoissa asiakkaille.

Haluamme tarjota asiakkaillemme sijoitusratkaisuja korkealla tuotolla ja mahdollisimman pienellä riskillä. Jos sinulla on yhtä kovat tavoitteet sijoitustoiminnassasi - Tervetuloa asiakkaaksemme.

 Kommentit (0)
Kirjaudu